З 19 років сестра стала народ жувати в рік по дитині і перетворила наше життя на жах, але як виявилося це було ще початком.

У моєї старшої сестри жодних достоїнств, крім лінощів і здатності народ жувати, немає. Першу дитину вона принесла у подолі у 19 років. Хто батько дитини з’ясувати так і не вдалося. Тоді я навчалася у 9-му класі. Поверталася зі школи до третьої години. Томка перекидала турботи про дитину на мене. Те, що мені треба робити домашні завдання та на носі у мене іспити, її не цікавило. Потім приходили батьки і турбота про дитину переходила до них. А Томка могла піти на всю ніч. Мені пощастило, що я змогла скласти іспити. Наступного року історія повторилася. Томка заваrітніла другою дитиною.

І знову з’ясувати хто їй заробив дитину не вдалося. Ми з нею часто лая лися. Я змушена була прибирати за нею і доглядати її дитину замість того, щоб вчитися. У батьків сил лая тись з нею не було. А мене така їхня беззубість просто виводила з себе. Томка, як свиноматка, могла розмножуватися, залишаючи догляд за дитиною на плечах рідних. Томка наро дила другого, і наша квартира перетворилася на дур дом. Молодший репетує, старший розкидає все, що під руку попадеться, а їхня матуся тільки й чекає, коли хтось із рідних прийде додому, щоб скинути на нього дітей, а самій піти розважатися.

Я не могла залишити господарство на плечах матері, бо та моталася між дітьми. Готування, прибирання, прання я взяла на себе. Тато теж допомагав нам чим міг. Я закінчила школу, з rріхом навпіл склавши іспити. І тут Томка нас “утішила” третьою вагітністю. Я ж, оголосивши, що більше так жити не хочу та не можу, пішла з дому. Пожила у подруги, знайшла роботу, винайняла кімнату. За рік уже з моїм хлопцем орендували квартиру. Труджуся, планую вступити на заочне відділення. Мама повідомила, що вони заповідають квартиру сестрі. Хай так. Аби мене ні сестра, ні її дітлахи більше не турбували.

Оставьте комментарий