Коли чоловік уже став жити за мій рахунок, я зважилася на роз лучення. І тут він почав балувати нашого сина моїми ж грошима і налаштовувати nроти мене.

Марк, мій колишній чоловік – людина, яку я вирішила кинути заради іншого чоловіка, а він не розгубився і наполягав на тому, що я маю виплатити йому якусь компенсацію за розбите серце. Він також не дозволив мені забрати нашого сина, який, на диво, вважав за краще залишитися з батьком, а не зі мною. Як би боляче мені не було, я не могла змусити сина поїхати зі мною. Ми швидко оформили наше розлучення, дозволивши мені жити далі з моїм новим партнером, а в обмін я погодилася щомісяця надсилати йому гроші. Спочатку Марк працював і мав свій власний дохід, але тільки він усвідомив грошову вигоду від мене, він кинув роботу і жив за мій рахунок.

Коли наш син підріс, Марк став балувати його, пригощаючи обідами в модних кафе, дозволяючи йому пропускати школу та обдаровуючи дорогими подарунками. Йому вдалося переконати сина, що вся ця розкіш – моя заслуга. Поступово наш син став ставитися до мене зневажливо, асоціюючи мене не так з любов’ю, як із якимось джерелом грошей. Незважаючи на все, що я для сина робила, тато завжди сприймався як головний батько, хоча саме мої гроші фінансували їхній спосіб життя. Мій нинішній чоловік припустив, що я, можливо, надто щедро фінансую їх. На той час я також збиралася відкладати гроші на майбутню університетську освіту мого сина.

Загалом я вирішила скоротити подачки, натякнувши Марку, що він повинен почати брати на себе витрати, а я зосереджуся на майбутньому сина. У відповідь Марк вибухнув потоком звинувачень, погрожуючи подати на мене до суду на аліменти, наполягаючи, що я даю їм недостатньо. Незважаючи на те, що мені порадили ігнорувати його погрози, враховуючи його безробіття та залежність від мого доходу, я відчувала себе стороною, що програла в цій історії. Образа нашого сина на мене тільки посилилася, оскільки він почав думати, що я не підтримую його безробітного батька та його самого. Ну, а ви як би поступили в такій ситуації? Мені було б дуже цікаво прочитати ваші поради.

Оставьте комментарий