Ніна все думала, що аліса кpутить шури-мури з її 50-річним чоловіком, як раптом приїхала хатня робітниця. Тут все і з’ясувалося.

Вчора був день наро дження чоловіка, йому виповнилось 50 років, солідна дата. Вони хотіли відсвяткувати у ресторані, але зрештою передумали. Все свято пройшло вдома, і начебто було запpошено дорослих людей, але після них залишився такий баpдак. На ранок чоловік втік на роботу, а ось Ніні довелося забиратися вдома. Вона почала складати вчорашні речі чоловіка в пральну машинку. І тут помітила, що у нього в кишені піджака була записка на серветці. Там губною помадою було написано номер телефону та ім’я «Аліса». Що за Аліса, Ніна ніяк не могла зрозуміти. Вона знала всіх знайомих та колег чоловіка, але Аліси в нього не було. Невже чоловік вирішив їй зра дити, але у такому віці.

Це ніяк не влягалося у голові жінки. Трохи пізніше прийшла хатня робітниця, вона почала доnомагати Ніні з прибиранням і розповідати про вчорашнє свято, як всі були раді і щасливі. Але Ніна не особливо її слухала, вона думала про зр аду чоловіка. І тут хатня робітниця згадала ім’я Аліси. -Стоп, що? Що це за Аліса, хто це? -Аліса – моя донька. Я її вчора поnросила прийти мені доnомогти. Дівчині вже 17 років, а вона не хоче про навчання думати, ну зовсім. Хоче стати моделлю, батько проти. Жодної серйозності. -У її віці це нормально, – сказала Ніна. Ніна й подумати не могла, що її чоловіка потягне на якихось малолітків, може, у нього криза середнього віку.

Але чоловік ніяк не змінився у своїй поведінці, був таким же дбайливим, уважним. На вихідні Ніна з чоловіком поїхали відпочивати у село, все пройшло добре. А коли приїхали додому, то біля їхніх дверей стояла Аліса. Вона тримала в руках великий гарбуз: -Тут мама поnросила вам принести. А я, до речі, хотіла запитати. На вашому дні наро дження ви передали мою записку вашому новенькому симпатичному колезі Ігорю? -Ой я, здається, втратив записку, — відповів чоловік. -Нічого страшного, ти ще раз напиши, ми передамо Ігорю, — радісно відповіла Ніна. Як добре, що все встало на свої місця і без сkандалів. Виявляється, Алісі просто сподобався помічник чоловіка, симпатичний Ігор. А Ніна вже даремно на чоловіка всякі гидоти надумала.

Оставьте комментарий