Одного разу вона помітила, що гроші, які вона збирала на освіту сина, магічно зникли. Марія вирішила відвідати чоловіка та дізнатися про гроші. Вона поїхала до села, де працював її чоловік, і пішла до мисливця, який міг провести її до хатини чоловіка. Коли Марія підійшла до робітничої хати, чоловіка там не було.

Марія звикла до роботи чоловіка в лісі, через яку він місяцями не бував удома, але її турбувало майбутнє сина. Одного разу вона помітила, що гроші, які вона збирала на освіту сина, магічно зникли. Марія вирішила відвідати чоловіка та дізнатися про гроші. Вона поїхала до села, де працював її чоловік, і пішла до мисливця, який міг провести її до хатини чоловіка. Коли Марія підійшла до робітничої хати, чоловіка там не було. Мисливець відвів її в інший будинок, і, на подив, господарем будинку виявився її чоловік Микола.

Марія була скривджена і спитала його, як він міг зробити таке. Микола спробував виправдатися, але в результаті звинуватив Марію в тому, що вона з влізла не у свою справу. Марія пішла із мисливцем Олександром, який поділився своєю історією зради. Жінка зрозуміла, що Олександр був для неї зовсім незнайомою людиною і весь день допомагав їй, поки її чоловік плюнув на неї і навіть не спромігся сказати правду.

Повернувшись додому, Марія зібрала речі Миколи та виставила їх надвір. Чоловік пізніше спробував з нею помиритися, але Марія наполягла на розподілі майна та поверненні взятих ним грошей. Микола погодився, але не повертався протягом року, не відповідав на дзвінки та загалом ніяк не виходив на зв’язок. Через роки вони зустрілися на весіллі сина, і Марія вже була заміжня за Олександром. Вона розцвіла і перетворилася на карколомну красуню. Саме тоді Микола у повному обсязі відчув, що він втратив.

Оставьте комментарий