У нас з чоловіком все було добре, поки одного дня він не порушив питання про його прописку в моєму будинку. Ось тут і все зіпсувалося.

Ми вважали, що повага, взаєморозуміння та підтримка є основними складовими шлюбу. Зрештою любов рано чи пізно згасає, але люди все одно повинні поважати один одного. Нещодавно мій чоловік Роман почав хвилюватися, що не прописаний у моїй квартирі. Однак квартира була моєю власністю, і він ніколи раніше не порушував це питання.

Я відмовила йому у проханні прописати його негайно; він образився і пішов. Я не могла зрозуміти, чому він раптом став таким категоричним у питанні прописки. Зрештою, якщо ми розлучимося, майно належатиме мені. Я поговорила з його друзями, і вони сказали мені, що Роман розцінив мою відмову як знак недовіри. Він думав, що я не довіряю йому настільки, щоби прописати його у своїй квартирі?

Однак я купила цю квартиру на свої гроші, зароблені важкою працею, і вона належить мені. Я сподівалася, що Роман незабаром зателефонує мені, і ми зможемо спокійно обговорити все. Оскільки скоро мали приїхати мої батьки, мені дуже не хотілося пояснювати, чому мій чоловік не ночує зі мною в одній спальні.

Оставьте комментарий