Чоловік купив дівчинці морозиво , але потім , міцно стиснувши її руку , раптом звернув на іншу доріжку.

Матір відправила свою маленьку п’ятирічну доньку зі старшим братом погуляти в парку. Вони трохи походили. Брат втомився стежити за нею і сів на лавку і уткнувся в телефон. Сестра почала говорити, що вона хоче пити. Брат говорив, що купить, але нічого не робив, а просто сидів. Дівчинка раптом зі сторони побачила у тіні людину і підійшла до нього. Цей чоловік сказав, що він купить їй води та морозиво. Наївна дівчинка повірила йому й пішла разом із ним. А брат навіть не помітив, у який бік пішла його сестра. Цей чоловік купив для дівчатка холодну воду та морозиво.

Спочатку вони йшли по напряму виходу з парку, але раптом чоловік, міцно стиснувши руку дівчинки, звернув на іншу доріжку. Дівчинка у сль0зах просила повернути її до брата. Але незнайомий чоловік сказав, що відвезе її додому. Мовляв, він живе по-сусідству і знає, де знаходиться її будинок. Вона, на жаль, повірила йому. Але потім їй стало ясно, що вони йдуть не в той бік та почала кричати. До них підійшов хлопець і запитав, чому дівчинка кричить. Він запитав у дівчинки, хто цей людина, а дівчинка відповіла, що вона його не знає. Він повинен був відвезти її додому, але веде в інший бік… Хлопець все зрозумів. І накинувся на цього чоловіка.

Вони довго билися, а дівчинка з переляку стояла і кричала. З кущів вискочив брат дівчинки і поспішив на допомога цьому хлопцю. Вони ременем зав’язали руки цього чоловіка і викликали поліцію. Брат дівчинки відразу зателефонував батькові і розповів про те, що сталося. Додав, що вони їдуть до поліцейської ділянки. Дівчинка там все розповіла та, як виявилося, вони затримали злочинця, який раніше викрадав маленьких дівчаток. Поліцейські, виявляється, давно його шукали, але не могли знайти. Після цього випадку батько дівчинки подякував хлопця і запропонував йому гроші, але той відмовився. Якщо б не цей хлопець трапилося б жах ливе. Добре, що все обійшлося.

Оставьте комментарий