Коли моя заміжня дочка попросила залишитись у мене на кілька днів, я зрозуміла, що в неї в житті щось не гладко, і тут з’ясувалося несподіване.

Шлюб моєї доньки був не таким вдалим, як здавалося збоку. Хоча у мого зятя є квартира – це лише невелика однокімнатна квартира, яку куnила для нього його мати. Моїй доньці не подобається той факт, що її свекруха думає, мовляв, може відвідувати її, коли їй заманеться, тому вона часто ночує у них удома. Цього тижня моя дочка запитала, чи може вона переїхати до мене на кілька днів, і я погодилася. Моєму зятю вже тридцять років, і він має роботу, але його мати все ще не передала йому право власності на квартиру.

Він уже витратив свої власні гроші на ремонт, куnівлю нових меблів та побутової техніки. Однак свекруха, як і раніше, вважає, що має право приходити, коли їй заманеться, оскільки це її квартира. Вона навіть не повідомляє про свої візити, іноді залишається на тижні чи навіть на місяць. Вони втрьох живуть у тісній однокімнатній квартирі, що ускладнює життя кожного члена сім’ї. У моєї сваті немає такту, вона всюди сує свій ніс, критикує і нав’язує свою точку зору. Вона, схоже, не усвідомлює незручностей, які створює всім, і не поспішаючи займається своїми справами у місті.

Тому донька приїжджає погостювати у нас, щоб уникнути візитів свекрухи. Хоча мій зять не в захваті від ситуації, він нічого не може сказати, оскільки це квартира його матері. Я теж мало чим можу доnомогти, тому що ми живемо у двокімнатній квартирі з моїм чоловіком, молодшою дочкою, зятем та двома онуками. Все, що я можу зробити, це запропонувати дочці тимчасовий притулок. Я турбуюся, що часті візити свекрухи зашкодять стосункам молодої пари. Я навіть дзвонила їй одного разу, щоб попросити припинити турбувати молодих, але вона відмовилася слухати. Я дуже сподіваюся, що вони зможуть найближчим часом вирішити це питання та створити для себе комфортніші умови життя.