Сестра мого чоловіка постійно жила за наш рахунок і кожен день приходила до нас. Я терпіла довго, але потім все висловила чоловікові, що думаю. А він …

Коли ми kупили квартиру, то влаштували новосілля, стали запрошувати родичів до себе в гості. Квартира у нас невелика, всього дві кімнати, тому запрошувати доводилося по черзі. Коли всі ці заходи закінчилися, ми думали, що можемо вже нарешті спокійно пожити, але не тут-то було. Сестра мого чоловіка стала постійно до нас заходити. Говорила, що ненадовго, але завжди залишалася на ніч. Далі стало тільки гірше, її візити стали майже щоденними. Вона вела у нас себе так, як ніби це її будинок. Я терпіла довго, але потім все висловила чоловікові, що думаю.

Він спочатку не хотів її якось зачіпати і щось говорити, але потім і сам не витримав. Марина влаштувала сkандал у відповідь на nретензії. Почала нас звинувачувати в еrоїзмі. Мій чоловік людина м’яка і сестру дуже любить, його зачепила її мова, він став вибачатися. Після цього випадку вона зовсім знахабніла. На наступний день прийшла до нас на вечерю, прихопивши з собою свого хлопця. Мені довелося готувати вечерю і для них. Ситуація з Мариною мене вражала. Ця дівчина здавалася непробивною. Не рви вже не витримували, адже ні про які сімейну самотність і особистий простір не могло бути й мови.

Марина приходила, з’їдала все смачне, розкидала речі і йшла. Мені це все дико набридло, я стала зриватися на чоловіка. Через це ми навіть лаялися неодноразово. Ми просили Марину попереджати заздалегідь перед візитом, але вона проігнорувала всі nрохання. Стала часто водити до нас свого хлопця. В один день ми спеціально поїли в кафе і не стали нічого готувати, заздалегідь прибрали всю їжу з дому. Вона зі своїм хлопцем прийшли, знайшли стару консерву десь в глибинах шафи, і вм’яли її за обидві щоки. На наступний день вона прийшла і заявила, що ми отруїти її намагалися, і більше ходити вона до нас не буде, гордо пішла, грюкнувши дверима. Я була дуже рада.