Повернувшись раніше з відрядження, Оля накрила на стіл і стала чекати чоловіка. Той прийшов до 6-ї години вечора, але був не один.

Оля більше не могла терпіти поведінку свого чоловіка та його постійні ревнощі. Жінка просто не могла посидіти з подругами у кафе, не могла поговорити по телефону з колегою, з яким вона мала спільний проект. Іноді ситуація доходила до абсурду. Якось Оля доnомогла старому піднятися сходами в аптеку – так чоловік і тут цілий сkандал закотив. Якось Олю вирішили відправити у відрядження. Щастю жінки не було межі, адже вона могла відпочити від свого чоловіка цілий тиждень.

Вона радісно зібрала всі речі, попрощалася з чоловіком – і поїхала. Конференція відбулася відмінна, але заходи останніх днів були скасовані через nогану погоду. Оля вирішила зробити сюрприз чоловікові та повернутися на день раніше, нічого йому про це не повідомляючи. Оля доїхала до будинку раніше, ніж чоловік повернувся з роботи. Накрила на стіл, приготувала його улюблену страву та сіла чекати. Близько 6-ї вечора двері квартири відчинилися. Чоловік зайшов у квартиру з якоюсь дівчиною, і парочка була настільки захоплена один одним, що навіть не помітила Олю, що сидить на дивані.

Вони обійнялися та впали на цей диван – і koханка голосно верескнула від несподіванки. -Ти ж у відрядженні! – голосно заявив чоловік. -Сюрприз – спокійно сказала Оля. Чоловік намагався виправдовуватися. Казав, що весь тиждень сильно су мував за нею, тож і не витри мав підкатів цієї жінки і піддався спокусі. Але Олі було вже начхати на ці слова. Вона мовчки пішла до спальні, зібрала всі свої речі і поїхала ввечері того ж дня. Вже сидячи в таксі, Оля згадала слова однієї з подруг: чоловік перекриває ревнощами свої власні зради.