Сергій був ідеальним чоловіком та батьком для дітей і Олени. Але одного разу вона підслухала його розмову з друзями і здивувалася.

Олені було за 30, у неї було троє дітей, і після роз лучення вона ледве зводила кінці з кінцями. Саме в той період Сергій, дорослий знайомий чоловік, почав доглядати її. Через місяць після їхньої першої зустрічі Сергій зробив пропозицію Лені, і та погодилася. Через те, що її діти потребували чоловічої уваги, а її фі нансові труднощі здавалися нескінченними, Олена відчувала, що вона не має вибору. Сергій попросив Олену залишити роботу і залишитися вдома, що моментально нагадало їй про попередній шлюб. Але їй довелося упокоритися, коли вона заваrітніла, і повністю покладатися на Сергія. Сергій був добрим годувальником і

доnомагав по дому, будучи ідеальним сім’янином. Вагітність Олени пройшла гладко, але вона з подивом дізналася, що вагітна двійнятами. Після nологів Олена та Сергій вирішили відсвяткувати подію у колі друзів та родини. Поки їхня няня доглядала дітей, Олена розмовляла з подругою. Раптом Олена краєм вуха почула, як друзі Сергія хвалили її красу, але Сергій ображав її, говорячи, що після вагітності вона стала як бегемот. Олена була спустошена, зібрала речі та швидkо поїхала з дітьми та нянею. Сергій намагався вибачитися та повернутися до Олени, але вона відмовилася. Олена прийняла остаточне рішення втекти від образливих коментарів та дій Сергія.

Оставьте комментарий